Visit Kemer
facebook icon twitter icon instagram icon youtube icon vk icon mail icon turkey flag icon english flag icon deutsch flag icon russia flag icon
#
#
#
#

Tırmanış

Tarihi Likya Yolu üzerinde olan Olimpos; muhteşem doğası , büyüleyici sahili ve en önemlisi birbirinden güzel tırmanış sektörleri ile seyahat edenlerin uğrak yeridir. Muhteşem kireç taşı ve farklı tarzlardaki kaya yapısı Olympos’u tırmanıcılar için daha da çekici kılmaktadır . Sektörlerinde kolay ve zor rotaları beraber barındıran , pozitif eğimli rotalardan dev negatiflere ,teknik gerektiren yüzey rotalarından kolonetlere  uzanan bir tırmanış serüvenidir  Olimpos. 10 a yakın farklı tırmanış sektöründe  250 den fazla rotası bulunmaktadır. Yaz aylarında gölge sektörlerde kışın ise hemen hemen bütün bölgede tırmanma imkanı vardır. 

İkiz Kayalar/Karataş

Çamyuva ile Kemer arasında birbirinin ikizi misali tıpatıp aynı olan İkiz Kayalar yanyanadır. Bu kayalar volkaniktir. Diğer adı Karataş olan İkiz Kayalar, zorlu bir kaya tırmanma noktası olup her yıl tırmanış tutkunlarını bir araya getirmektedir.

Tırmanış
Tırmanış
Tırmanış
Tırmanış