Visit Kemer
facebook icon twitter icon instagram icon youtube icon vk icon mail icon turkey flag icon english flag icon deutsch flag icon russia flag icon
#
#
#
#
#
#

Adrasan Koyu

Muhteşem doğal güzellikleri ve 2 km’lik plajı ile mutlaka görülmesi gereken yerlerin başını çeken Adrasan, önemli tatil beldelerinden birisi kabul edilmektedir. Adrasan Koyu, 2 km’lik muhteşem bir plaja sahip olup, koyun çevresi oksijen deposu çam ağaçlarıyla örülüdür. Koy, bu özelliğinden dolayı bölgenin en huzurlu sahili olarak kabul edilmektedir. Adrasan Koyu’na girişte bulunan Gelidonya Burnu’nda ise 3500 yıl öncesine dayanan bir Fenike batığı bulunmaktadır. Bu bölgede tüplü dalış yapmak kesinlikle yasaktır. Ancak tekneler ile yaklaşık 1 buçuk saat mesafede yer alan Üçadalar kıyıları tüplü dalış ve scuba diving sevenler için popülerdir.

Yıllarca SİT alanı olması sayesinde iyi korunup beton yığınına dönüşmeyen Adrasan, sakin, huzurlu bir ortamda tatil yapıp, kuş sesleriyle uyanıp, orman yeşili, deniz mavisi ve güneş sarısının kucaklaştığı, tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atabileceğiniz bir noktadır.

Adrasan'da tekne turlarına katılıp, dalış yapıp su altının o görülesi manzarasının keyfini çıkarabilir, tertemiz koylarda mola verip bol bol yüzebilir, kiralayabileceğiniz bisikletlerle yakın çevreyi keşfedebilir, bol bol doğa yürüyüşü yapabilir, kendi balığınızı kendi oltanızla keyifle tutabilir, balık keyfi yapabilir, su kayağı yapabilirsiniz. Bölgede aynı zamanda yiyecek ve içecek hizmeti veren restoranlar mevcuttur.

Adrasan Koyuna Nasıl Gidilir ?

Kemer'den yaklaşık 45 dakika mesafede bulunan Adrasan'a ister özel araç isterseniz de toplu taşıma ile gelebilirsiniz. 

Adrasan Koyu
Adrasan Koyu
Adrasan Koyu
Adrasan Koyu